perjantai 20. heinäkuuta 2018

Fuck guggenheim - we have walls & other street art in Hell-sinki

in areas of Hakaniemi and Kruunuhaka. Tämän anti-guggen olen kuvannut ja jakanut useamminkin. Olemme guugenheimia vastaan, mutta se ei tietenkään tarkoita, että olisimme taiteita tai museoita vastaan, ei suinkaan, vain ääliöt väittävät niin keppihevostellessaan ja totuutta vääristellessään. Sillä olemmehan kulttuurin suurkuluttuajia, taiteiljoita itsekin, sivistyneitä ja anrkisteja, mutta Helsingin kaltaisessa taskukokoisessa metropolissa on tarpeeksi taidemuseoita - jotka ovat ihan omaa luokkaansa.

We are against to having guggenheim here in our beloved Hellsinki. We have enough gorgeous museums, art museums, classical art, street art, modern art, mixed art, galleries etc in our pocketsize metropol. We do love art, we do do art, we do visit museums, vi do blog, we do share, we do care. But our art museums are unique. Own.

By Satu Ylavaara Photography 2018:



Hakaniemen torilla


Sähkökaappitaidetta, Hespurkerin eestä, Hakiksesta


Outi Heiskanen: Vaihtoehtoinen tila V
tämä sähkökaappityö löytyy nurkilta missä Liisankatu alkaa, Kruununhaka


Iloinen sirkustyö tuo lohtua kun rämpii loskassa


Muumipappa ja Nuuhkamuikkunen - ei ihan aito teksti, mutta siinä mietitään, mikä se palkkatyö on..



Muistin tueksi... Hm, pittäpä ostaa lissää B12 ku ne marjanmakuiset jo loppuivat... Muistin tukena valokuvauksessa, digitaalisessa on hyvää nämä valokuvien tiedot, millloin on kuvannut. Tarkoitan minuuteja ja sekunteja kun kuvat ovat kuvausjärjestyksessä kronologisesti muistikortilla / koneella / tikulla / ulkomuistissa kopioituna useampaan paikkaan ja lääniin ;) 
Niin voi laskea sekunneista tai minuuteista onko tämä Hakista vai Krunikkaa... 








© Satu Ylavaara Photography 2018

Ei kommentteja: