maanantai 4. joulukuuta 2017

Will you be cured, healthy again if your doctor or nurse is a robot?

Ole hyvä Helsinki -campaign art in metro stations of our city. Ole hyvä means here you are, or you are welcome. Or be kind, Helsinki. Many meanings. Some people dont think metro art as real street art because it is legal and commission art, and so much authorized,  but who the hell cares. I mean, I care, so i have ad some ads and adverts too as urbanart.
#olehyväHelsinki

Voiko tulla terveeksi jos robotti hoitaa? Liittyy myös Kansallisteatterin näytelmän Masennuskomedia kysymyksiin... Minulle metrotaide on ehdottomasti katutaidetta, vaikka se on laillista ja tilattua. Mauttomien tai peräti laittomien ja vastenmielisten mainosten tilalla on yhteisöllistä taidetta joka kysyy kaikenlaista. Mutta myös jakaa mukavia kokemuksia, muistoja.

Kuka ottaa vastuun hoitorobotin tekemästä virheestä? Ymmärtääkö robotti vaikeita kysymyksiä ihmisarvoisesta elämästä, kivusta, armomurhasta? Onko robotti tiskillä? Miten asiakkaat valikoidaan? Liittyykö robotti soteen ja kikyyn? Voidaanko robotteja kilpailuttaa? Mitä jos sairaalaan on 450 kilometrin matka yhteen suuntaan? Puuttuuko robotilta inhimillinen lämmin kosketus?

Will you be cured, healthy again if your doctor or nurse is a robot?
#olehyvähelsinki. #bekindHelsinki. #benicehelsinki. #hereyouareHelsinki. #metro 🚇 #metrostation #art #publicart #streetart inside #stations.

Henkilön Satu Ylävaara (@satuylavaaraphotography) jakama julkaisu

Ei kommentteja: