perjantai 2. heinäkuuta 2021

Muita muraaleja & töherryksiä Pasilas. Another murals & vandalizm in Pasila

Pasilan harmaasen betoniin on ilmeentynyt väriläiskiä. The grey Pasila are of concrte has now more colors. No - not 50 shades of grey but beypnd :)  This is art, graffiti, in Helsinki, Finland, katutaide, katutaidetta, Street Art, urban art, mural, muraali, graffiti, wall art, urban art. Toimin muraalinvartijana. Toukokuun lopulla. Pics by Satu Ylavaara Photography 2018:


Fat Heat (Unkari)

sekä muita:



nämä olivat tosi häiritseviä kuvia. itse inhoan pelejä puhelimella tai tietsikalla. viimeksi olen IBM Krevi Aptivalla pelannut avaruudellista flipperiä vuonna 1995. Se ei ollut tappopeli. kirjastossa kakarat yrittävät päästä pelaamaan aikuisten koneilla heiltä kiellettyjä tappopelejä, ja valehtelevat, etteivät pelaa...

itse olen kauhun suurkuluttaja hyvinkin varthaisilta vuosiltani lähtien - lukija katsoja piirtäjä valokuvaaja bloggaaja... ja minulle popkulttuurin kauhu on yhdistynyt vanhojen akkojen tarinoihin 70-luvulta ja muuhunkin kansanperinteeseen, yliluonnollisuuteen, pakanuuteen... 

Mitä tapahtuu kun infrastruktuurit romanhatavat terrorismin tai säiden ääri-ilmiöiden - jotka nekin ovat ihmisten itsekkyyden aiheuttamia. kun hanasta ei tule vettä ilman ohjelmointia. en suinkaan istu foliohattu päässä - se varsin olsii hullua näillä helvetillisillä helteillä. mutta kotona ei ole internetiä. olin jonkun aikaa ilman puhelinta - mikä ihana vapaus olla ilman somevihaa! kuten Perrti Sveholmin hahmo Mobile Horror -teoksessa jossa tutkailtiin IT-kuplaa. kun hänen kännynsä tipahti hyysikkään viikonloppulomalla. mikä kupla nyt puhkeaa? 

on hiukkasen outoa olla ilman Netflixiä ja HBO:ta useamman kuukauden ajan varsinkin näin käsikirjoittajana. mutta asiaan. 



mutta mitä tässä postapokalyptisessä tahtojen taistelussa oikeasti tapahtuu....










 © Satu Ylavaara Photography 2018

ja näin pysyt kartalla:

Ei kommentteja: